Turcescu, "Sub semnul întrebării". Surpriză neplăcută marca B1 TV

Robert Turcescu s-a arătat deranjat de faptul că după plecarea sa de la B1 TV, numele emisiunii pe care o realiza a fost "luat" de alt coleg de breaslă. Mai mult decât atât, titulatura "Sub semnul întrebării" a fost înregistrată la OSIM de către B1 TV.

VEZI ȘI: Dezvăluiri exclusive. Răspunsul neașteptat dat în 2004 de Valentin Nicolau unui nume greu din teatrul românesc

În rândurile de mai jos, veți afla cum a ales jurnalistul titlul pentru emisiunea pe care a realizat-o la B1 TV.

"Era in septembrie 2010. Plecasem de la Realitatea TV si ma pregateam sa incep o noua emisiune la B1 TV. N-am mai vrut sa se numeasca "100%" desi detineam marca inregistrata "Suta la suta cu Robert Turcescu". Cautam un nume nou, pe ideea ca, deh, la televiziune noua e nevoie de o emisiune "noua". In biblioteca, imi cad ochii pe un volum de interviuri al lui Adrian Paunescu, "Sub semnul intrebarii". Mi-aduc aminte ca Paunescu insusi facuse pe vremuri o emisiune TV cu numele asta la Pro TV. Caut in baza OSIM sa vad daca e marca inregistrata. Nu era. Imi place cum suna, dar ma gindesc ca nu e corect, fata de Paunescu in primul rind, sa iau pur si simplu, cu japca, respectivul titlu. Asa ca pun mina pe telefon si-l sun pe Adrian Paunescu. Imi raspunde cu voce slaba, aproape de nerecunoscut. Era bolnav, grav bolnav, avea sa se stinga peste mai putin de doua luni. Nu era inca in spital, era acasa. I-am spus pe scurt, oarecum stinjenit ca-l deranjam cu o astfel de problema, ca vreau sa folosesc sintagma/titlul "Sub semnul intrebarii" pentru o noua emisiune la B1 TV. "N-am nicio problema, domnule Turcescu, doar sa va asigurati ca nu e o marca inregistrata deja de Pro TV!", mi-a spus Paunescu. I-am explicat ca am verificat, am pornit emisiunea.

Undeva, prin februarie 2011, m-a sunat Andrei Paunescu, fiul lui Adrian Paunescu, spunindu-mi ca B1 TV ar trebui sa ajunga cu el la o intelegere privind titlul emisiunii. I-am explicat lui Andrei ca am avut o discutie lamuritoare in acest sens cu tatal sau, lucrurile s-au oprit aici. Au trecut anii, am plecat de la B1 TV, am primit oferta de a realiza o noua emisiune la Nasul TV. M-a batut gindul sa continui cu titulatura "Sub semnul intrebarii". Nu inregistrasem marca emisiunii pentru ca nu mi se paruse potrivit avind in vedere dialogul cu Adrian Paunescu. De curiozitate am verificat insa daca marca era inca libera: nu mai era, o inregistrase intre timp "SC B1 TV Channel"...

Cam asta e povestea titlului emisiunii "Sub semnul intrebarii". Azi inteleg ca e reluata pe B1 cu un alt realizator. El sa fie sanatos...

Eu va astept in fiecare zi, de luni pina joi, de la 20.00, pe Nasul TV la emisiunea "Suta la suta cu Robert Turcescu". Marca inregistrata!", a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel