Turcescu se înscrie în Mișcarea Populară: "Uite-așa, de-al naibii"

robert-turcescu
robert-turcescu

Robert Turcescu a făcut, luni seară, în cadrul emisiunii pe care o moderează la B1TV, un anunț surprinzător. El a spus că intenționează să se înscrie Fundația Mișcarea Populară, creată de consilierii președintelui Traian Băsescu. Motivul invocat este "de-al naibii, că tot mi-au pus ăștia eticheta de băsist".  

Robert Turcescu a adăugat  "Ce-o să mi se întâmple?Hai bă în momentul ăla ce se poate întâmpla? Mă, dacă la un moment dat și ziariștii, și poate doctorii, și inginerii au curajul să intre într-o Mișcare… Nu la modul că vor să devină membri de partid și să ia funcții. Adică ce?”, scrie AM Press.

"La revedere, v-am pupat"

Robert Turcescu a precizat că nu ar rămâne în mișcare dacă s-ar transforma în partid: „Dacă se transformă în partid, spunem „La revedere, v-am pupat, am stat cât s-a discutat în formulă de genul ăsta, după aceea, la partid rămâne cine vrea să rămână la partid”. Nu m-aș face membru de partid”.

Spulberă tot

Grigore Cartianu, invitatul lui Robert Turcescu, este, însă, mult mai încrezător- „Eu cred mult într-o construcție de genul ăsta. E atât de mare silă publică față de toată clasa politică, încât o construcție bine făcută, are șanse să se ducă în doi ani de zile, până la următoarele alegeri parlamentare – nu la cele europarlamentare – și până la 35 la sută. Spulberă tot, spulberă tot!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel