Turcescu nu a scăpat de amenda de 70.000 de lei

sigla-cna-dcnews-2_309x206
sigla-cna-dcnews-2_309x206

Amenda controversată de 70.000 de lei pe care CNA a dat-o postului B1 TV, pentru o emisiune a lui Robert Turcescu, rămâne în vigoare.

Membrii CNA au decis prin vot ca amenda primită de B1 TV, de 70.000 de lei, să fie menținută. Doar trei voturi au fost împotrivă.

Amenda a nemulțumit-o pe Narcisa Iorga, care a decis să-și deschidă un blog și pagină de Facebook în care scrie despre deciziile luate de CNA din interiorul CNA.

VEZI ȘI: CNA i-a dat lovitura lui Turcescu. Vezi ce amendă a primit B1 TV

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, pe 7 februarie, să amendeze B1 TV cu 70.000 de lei, pentru lipsă de imparţialitate şi echilibru în ediţiile din 12 şi 25 decembrie ale emisiunii “Sub semnul întrebării”, realizată de Robert Turcescu.

Amenda de 70.000 de lei a fost aplicată la propunerea Laurei Georgescu, preşedintele CNA, şi a fost adoptată cu şapte voturi “pentru” (Laura Georgescu, Lorand Turos, Monica Gubernat, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea), în timp ce Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Viorel Vasile Buda şi Valentin Jucan au votat “împotrivă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel