Turcescu: "Nemernicilor. Eu n-am luat act cu surprindere!"

Robert Turcescu a anunţat, marţi, din postura de deputat PMP, că se delimitează de poziţia exprimată de preşedinţii Parlamentului, Dragnea şi Tăriceanu.

O nouă reacţie vine de la Robert Turcescu, care a anunţat, marţi, din postura de deputat PMP, că se delimitează de poziţia exprimată de preşedinţii Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, în legătură cu comunicatul Departamentului de Stat al SUA.

Turcescu i-a numit pe cei doi "nemernici", spunând că el "nu a luat act cu neplăcută surprindere" de poziţia Guvernului american.

"Dragnea si Tariceanu au dat un comunicat comun care incepe cu 'Parlamentul României a luat act cu neplăcută surprindere de comunicatul emis în data de 27 noiembrie 2017 de către Departamentul de Stat din Statele Unite ale Americii referitor la dezbaterea privind reforma Justitiei...'.
Pai, mah, nemernicilor, si eu, si alti colegi facem parte din Parlamentul Romaniei si n-am luat act, mah, nemernicilor, cu 'neplacuta surprindere' de acest comunicat! Dar am luat act cu furie si cu greata de toate mizeriile pe care le puneti la cale de atita amar de timp. Du-te, Dragnea, du-te invirtindu-te!", a scris Robert Turcescu pe facebook (foto).

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea, au dat publicităţii un comunicat ca răspuns Departamentului de Stat al SUA, care luni seară, 27 noiembrie 2017, a avertizat că România este în pericol să facă pași înapoi în ceea ce privește independența Justiției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel