Turcescu face praf jurnaliștii aleși la dezbaterea lui Iohannis

Dezbatarea de astăzi a președintelui Klaus Iohannis a fost făcută în prezența unor ziariști și a unui public care au fost aleși de staff-ul de campanie al președintelui, lucru care a stârnit consternare în breaslă, dar și printre unii politicieni.

Marți seara, Robert Turcescu a fost invitatul Denisei Rifai la Realitatea Plus, unde a comentat ce s-a întâmplat la dezbatere:

”Eu am multe observații. Ce s-a întâmplat astăzi este și suma tăcerilor de care se face vinovat președintele în cinci ani de mandat. Așa, ca fost jurnalist, spun că este foarte greu să apuci de undeva un personaj în momentul în care nu există un istoric al declarațiilor lui pe anumite evenimente care, la un moment dat, au agitat opinia publică. Klaus Iohannis doar a făcut briefinguri de presă și a acceptat din când în când niște întrebări, nu a existat un dialog cu presa. A refuzat chiar și astăzi să răspundă la întrebarea aceea cu de ce a trimis purtătorul de cuvânt să anunțe demiterea laurei Kovesi și nu a ieșit personal. Nici astăzi nu ne-a lămurit. Te întâlnești cu un astfel de personaj și sunt atât de multe lucruri pe care ai vrea să le lămurești, că unele lucruri se uită... e foarte complicat. Dacă l-ai avea la un interviu pe domnul Iohannis îți va fi foarte greu ca jurnalist să spargi carapacea personajului Klaus Iohannis”, a comentat Robert Turcescu la ”Legile Puterii”, de la Realitatea Plus.

”Nu vreau să-i jignesc pe jurnaliști. Pentru că acolo nu a fost nicio conferință de presă, nicio dezbatere, nici un interviu, niciun talk-show de televiziune. A fost un soi de șezătoare. Așa a lăsat impresia. Genul acesta de format nu creează niciun fel de tensiune. Singurul moment pe care l-am înțeles cu toții a fost întrebarea tânărului din sală care a creat emoția și hopa, hopa se întâmplă ceva. Din păcate omul nu a continuat. Cum nimeni dintre jurnaliștii de acolo nu i-a pus întrebarea cu casele? A trebuit să vină tânărul din sală să pună întrebarea!”, a mai spus Turcescu, luni seara, în emisiune.

”Există o explicație aici. Când te selectează staff-ul de campanie și te alege pe tine 'ixulescu' să te pună pe scenă cu președintele candidat pentru al doilea mandat, deja ți s-a retezat elanul de jurnalist! Și nu-ți prea vine să întrebi de subiecte care creează tensiune”, a mai spus deputatul Robert Turcescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel