Dezbatere PONTA-IOHANNIS. Turcescu: N-a existat "glonțul de aur" tras de Băsescu în 2009

Robert Turcescu, jurnalistul care a moderat confruntarea dintre Mircea Geoană și Traian Băsescu în 2009, a comentat dezbaterea tv dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta.

VEZI ȘI: Chirieac, despre PRIMA dezbatere tv dintre Ponta și Iohannis

Ziaristul de la Nașul TV spune că nu a existat niciun câștigător al dezbaterii tv dintre cei doi contracandidați la Realitatea TV. Robert Turcescu a vorbit și despre un posibil "glonț de argint" pregătit pentru confruntarea de miercuri de la B1 TV.

"Falsa dezbaterea despre cine a "câștigat" confruntatea aseară. La fel și cea despre cine "a pierdut". De fapt, Iohannis a eliminat ideea că-i e frica de o confruntare cu Ponta. Restul îl știm deja: votul de duminică e decisiv pentru o ȚARĂ, nu pentru UN CANDIDAT! Fac televiziune de zece ani, am trăit momentul "Geoana-Vîntu" din 2009: aseară n-a existat "glonțul de aur" tras de Băsescu atunci.

Deci, Iohannis n-a pierdut si nici n-a câștigat. La fel și Ponta. Ba, aș spune că Iohannis prezentindu-se la dezbatere a eliminat o falsă tema, aceea că i-ar fi frică de Ponta. Nu-i e, ca dovadă că merge azi și la B1. Dacă are un "glonț de argint" pregătit pentru diseară se schimbă ecuația. Daca nu, nu. Doar votul de duminică e important, punct. Si, desigur, asta conteaza enorm: câți români sunt dispuși să voteze pro-România și nu pentru un candidat anume. Teoria votului pentru "răul cel mai mic" e din nou valabilă. Așa că, dincolo de talk-showuri e important să mergeți și SĂ VOTAȚI! Asta e tot. Restul sunt doar jocuri de putere. Ei cu ei, noi cu votul", a fost comentariul lui Robert Turcescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel