Turcescu contraatacă: Îl introduce în ecuație și pe Adrian Năstase, alături de Ilie Năstase și Nadia Comăneci

Robert Turcescu îi amintește lui Ilie Năstase că au un război lung. Jurnalistul i-a răspuns pe pagina de socializare după ce Ilie Năstase i-a luat apărarea Nadiei Comăneci și l-a avertizat pe Turcescu că, dacă o mai atacă, îi declară război. Robert Turcescu a atacat-o anterior pe Nadia Comăneci pentru o reclamă la margarină. 

 

„Zice Ilie Năstase că-mi declară război dacă, vezi Doamne, mai zic ceva despre Nadia. Două scurte precizări: ai uitat, domnule Ilie Năstase, că noi doi am avut deja un război lung, de câțiva ani, în perioada în care te pusesera francezii să te prefaci că ești director la Europa FM? Iar tu, de fapt, aveai altă misiune, aceea de a face din Europa FM, împreuna cu Rodica Culcer, un loc de ridicat osanale mărețului conducator de guvern, tizul dumitale, Adrian Năstase?", a scris Turcescu pe Facebook, potrivit AM Press.

El a adăugat "Să mai zic despre contractele promise francezilor de A. Nastase & co în schimbul unei atitudini “binevoitoare” față de guvern? Sau de ceva terenuri ascunse sub perdeaua de fum a unei uitate Academii de Tenis? Și câte altele".

Cât despre Nadia Comăneci, Turcescu recunoște că limbajul folosit a fost dur, însă susține că s-a enervat după ce a aflat că aceasta face campanii în școli prin care le spune elevilor că e sănătos să mănânce margarină. El a scris că a retras mesajul din cauza limbajului și că nu l-a reformulat, deși intenționa, pentru că „se ocupau niște pudibonzi să dea ochii peste cap în legatura cu felul în care am “îndrăznit” să atac o mare campioană”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel