Turcescu, către Piedone: Trezește-te și pune dracului un bec în parcarea asta

turcescu
turcescu

Liderul deputaților PDL, Mircea Toader, și Robert Turcescu au căzut victime hoților din zona Parcului Insula Copiilor.  Supărat că autoritățile nu au grijă de iluminatul public, jurnalistul i-a adresat nervos un mesaj primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone: "Piedone, uită-te la mine puțin, trezește-te și pune dracului un bec în parcarea asta”.

Robert Turcescu a formulat această ”rugăminte” după ce invitatul său din emisiune Mircea Toader a rămas fără o geantă din mașină, iar lui i-au fost furate oglinzile retrovizoare de la mașină în parcarea de lângă parcul Insula Copiilor.

Nemulțumit de explicațiile primite de la un reprezentant al Poliției Locale Sector 4, jurnalistul a decis să-i trimită, marți, un mesaj direct edilului de sector, din studioul emisiunii "Sub semnul întrebării" de la postul B1 TV.

"Piedone, uită-te la mine puțin, trezește-te și pune dracului un bec în parcarea asta. Îți rupi și picioarele în parcul ăsta de l-ai botezat tu frumos, Insula Copiilor. Pune mă și un bec, un amărât de bec. Deplasează-ți tu frumos trupul tău agil aici și pune un bec. Te-ai lăudat cu monumentul făcut cu Oprea tot aici la parc, nici ăla n-are un bec. Pune mă un bec", a spus Robert Turcescu.

”Ați umplut orașul de panseluțe, de toporași, de ghiocei, nu sunteți în stare să puneți un bec”, a mai adăugat Robert Turcescu, mărturisind că s-a enervat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel