Urmărește emisiunea live



Turbohalle găzduiește International Tattoo Convention Bucharest 2012

Turbohalle găzduiește International Tattoo Convention Bucharest 2012
Turbohalle găzduiește International Tattoo Convention Bucharest 2012

În perioada 12-14 Octombrie 2012, la Centrul Cultural de Evenimente Turbohalle va avea loc “International Tattoo Convention Bucharest 2012”.

Convenția de la București a devenit, în numai trei ani de la înființare, cel mai important eveniment de gen din sud-estul Europei datorită numărului de artiști internaționali participanți. Timp de trei zile, la Turbohalle, publicul general și publicul înscris pe listele artiștilor va trăi în lumea body-art-ului mondial.

La cea de-a treia ediție a “International Tattoo Convention” vor fi 50 de standuri expoziționale, peste 70 de artiști profesioniști din care 40 sunt artişti internaţionali din țări precum Olanda, Suedia, Irlanda, Novegia, Finlanda, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, Estonia, Rusia, Nepal, Moldova pentru a-și demonstra talentul lor grafic și tehnicile de tatuare acumulate de-a lungul carierei, luând parte la un adevărat maraton de competiții și workshop-uri.

În fiecare zi a convenției începând cu ora 12:00, amatorii de Tattoo, piercing şi body-painting realizate de mâinile unor adevărați profesioniști vor fi la Turbohalle, unde publicul va avea la dispoziție și accesorii specializate, produse din categoria fashion for tattoo, standuri de muzică și multă muzică live.

În program se regăsesc:

- proiecţii de scurt metraje şi documentare în art-cinema corner ;

- târg de prezentare cu vânzare art-fashion;

-concerte live susținute de Monarchy, Silver Bullet și alții.

Prețul biletului pentru o zi este de 10 lei, iar abonamentul de trei zile costă 20 lei. Biletele vor fi disponibile exclusiv la intrarea în incinta Turbohalle, Bulevardul Iuliu Maniu nr.220B (lângă stația de metrou Păcii).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel