Tulcenii, în număr mare pentru a dona sânge pentru victimele de la Colectiv

 Mai mulţi tulceni s-au prezentat, luni dimineaţa, la Centrul de transfuzii sanguine, conducerea instituţiei statului atrăgând atenţia că tinerii care au suferit arsuri în timpul tragediei din clubul bucureştean 'Colectiv' vor avea nevoie de sânge în următoarele cinci luni.

'Consider că pot să ajut donând sânge şi bani în conturile bancare deschise pentru familiile victimelor. A fost o tragedie, iar eu chiar am ţinut doliu', a declarat pentru AGERPRES Mădălina C., în vârstă de 37 de ani, care s-a prezentat, luni, la Centrul de transfuzii sanguine din municipiul Tulcea.

Conducerea centrului a afirmat că a trimis cantităţi de sânge suficiente pentru a acoperi nevoile acute şi cazurile cronice pentru o perioadă de o lună. Potrivit Centrului de transfuzii sanguine, sângele donat este valabil 35 de zile, iar tinerii care au fost internaţi vor avea nevoie de transfuzii timp de cinci luni. Treizeci de tineri au murit, iar peste 140 de persoane au fost internate în stare gravă sau critică în spitale din Bucureşti, după incendiul din clubul 'Colectiv'. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel