Tulcea: Restricţii de circulaţie pe segmentul de drum judeţean Enisala-Sălcioara

Traficul rutier pe sectorul Enisala-Sălcioara de pe Drumul Judeţean 222 Tulcea-Jurilovca va fi restricţionat, în prima jumătate a lunii noiembrie, din cauza exerciţiilor militare care se vor desfăşura în poligonul Babadag, a anunţat luni, într-un comunicat de presă, Prefectura judeţului Tulcea.

Exerciţiile militare cu muniţie de război se vor desfăşura în perioada 1-15 noiembrie, între orele 8,00-23,00, scrie Agerpres.

"În acest timp circulaţia pe DJ 222 între localitatea Enisala şi localitatea Sălcioara va fi restricţionată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere, pe intervale de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele pentru decongestionarea traficului rutier. Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea şefului pazei poligonului", se arată în comunicatul de presă al Prefecturii.

Pentru buna desfăşurare a circulaţiei rutiere şi pentru respectarea măsurilor de siguranţă a tragerilor, conducătorii auto sunt rugaţi să folosească rutele alternative care includ oraşul Babadag.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel