Primarul municipiului Tulcea nesigur de modificările Codului Fiscal

Adriana Nicolau / 08 noi 2017 / 18:51 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Primarul municipiului Tulcea,  Constantin Hogea este de părere că modificările aduse miercuri Codului Fiscal vor afecta capitolul Investiții al bugetului pe anului 2018.

Primarul a menționat că nu a reușit să parcurgă noile prevederi aduse Codului Fiscal și a ținut să amintească faptul că reprezentanții Guvermului au susținut adoptarea unor măsuri legislative compensatorii la ultima reuniune a Asociației Municipiilor din România (AMR).

"Dacă acest Cod Fiscal nu ne va afecta foarte mult, intenția noastră ca grosul sumelor alocate pe zona de investiții să fie tot în infrastructura stradală", a mai spus primarul Municipiului Tulcea.

[citeste si]

Potrivit Agerpres, Guvernul a aprobat, miercuri, modificarea Codului Fiscal,  reducerea impozitului pe venit denla 16% la 10 %, urmând să afecteze administrațiile locale, potrivit președintelui AMR, Robert Negoiţă, primar al sectorului 3 București.  Reprezentanții AMR au decis împreună cu guvernanții ca pentru anul 2018, în funcție de situațiile înregistrate la nivelul primăriilor, Guvernul să intervină cu sume în compensare,  în cazul în care încasările vor fi mai mici decât cele din acest an.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22