Tulcea: O femeie și un copil au murit după ce o mașină a intrat peste ei în curte. Alți 4 răniți

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

O femeie și un copil au murit, duminică seara, după ce o mașină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din județul Tulcea.

UPDATE:  Șoferul mașinii implicate în accidentul din Tulcea, în urma căruia două persoane au murit și patru au fost rănite, a fost prins. În momentul testării, acesta avea o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accidentul ar fi fost transmis live pe Facebook.

Potrivit Poliţiei Judeţene Tulcea, șoferul care a părăsit locul accidentului, fiind căutat de polițiști, a fost găsit în Luncavița. Întrebați dacă are permis de conducere, polițiștii au răspuns afirmativ.

„Conducătorul auto avea, la momentul testării, o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat", au spus sursele citate.
Potrivit acestora, în mașina implicată în accident se aflau trei persoane, dintre care două au fost rănite.

Mai multe persoane au scris pe Facebook că din mașină, de pe bancheta din spate, s-a făcut live chiar înainte de accident și în momentul impactului, însă polițiștii au spus că deocamdată nu au informații despre acest aspect.

O femeie și un copil au murit, duminică seara, după ce o mașină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din județul Tulcea. Alte patru persoane, două din mașină și două din curte, au fost rănite.

Cei patru răniți au fost preluați de ambulanțe și transportați către spitale.

------

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Alte patru persoane, două din mașină și două din curte, au fost rănite, informează Mediafax.

Potrivit Poliţiei Judeţene Tulcea, un bărbat din Luncavița conducea pe E 87, iar la ieșirea din localitatea Văcăreni, din cauza vitezei prea mari, mașina a părăsit drumul și s-a oprit în curtea unei locuințe.

Două persoane aflate în curte, o femeie de 79 de ani și un copil de 3 ani, au murit, iar alte două au fost grav rănite. Și cele două persoane aflate în mașină au fost rănite. Cei patru răniți au fost preluați de ambulanțe și transportați către spitale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel