Tulcea: Două baruri, închise de patroni înaintea controalelor autorităţilor

Două societăţi comerciale ce urmau să fie verificate de Primăria municipiului Tulcea, în contextul tragediei din clubul bucureştean Colectiv, au fost închise de patroni înaintea controalelor. 

'Doar patru din cele 17 societăţi comerciale verificate în ultima săptămână aveau toate documentele în regulă, iar alte două erau închise, cel mai probabil din cauza lipsei avizelor necesare în caz de incendiu', a declarat miercuri pentru Agerpres George Şişcu, consilierul viceprimarului municipiului Tulcea.

În cazul altor nouă societăţi verificate, managerii acestora trebuie să prezinte autorităţilor documente pe care în momentul verificării nu le păstrează în barurile deţinute, iar alte două societăţi au fost sancţionate cu avertisment şi o amendă.

'Neregulile constatate au fost minore, ca de exemplu, agentul economic a declarat că are o capacitate de 20 de locuri, dar în incinta barului a mai inclus o masă cu patru scaune', a menţionat Şişcu.

Potrivit sursei, în perioada următoare vor continua controalele efectuate de membrii Comisiei înfiinţată în urmă cu o săptămână pentru verificarea modului în care agenţii economici din municipiul Tulcea îndeplinesc normele în caz de incendiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel