Tulburător: Fetiță din India, îngropată de vie chiar de către rude

Caz tulburător în India. O fetiță, salvată dintr-un mormânt improvizat într-un câmp de trestie de zahăr, susține că a fost sugrumată și îngropată de vie chiar de către rudele sale.

 

Potrivit Daily Mail, Alok Kumar, din satul Maanpur, districtul Sitapur, a fost îngrozit, luni seară, când se întorcea spre casă, să audă sunete înăbușite de disperare în mijlocul unui câmp de trestie de zahăr și să observe că pământul de unde veneau zgomotele se mișcă. 

S-a apucat să sape și a descoperit o fetiță, în vârstă de aproximativ 5-7 ani, în stare de semi-conștiență. Kumar a tras-o repede afară și au dus-o rapid la cea mai apropiată secție de poliție, de unde a fost dusă la spital. 

Fetița, pe nume Tanu, s-a trezit și susține că unchiul și mătușa ei au încercat să o sufoce strângând-o de gât, iar când ea a leșinat cei doi, crezând că a murit, au îngropat-o în câmpul de trestie de zahăr. 

Tanu, care prezintă urme de strangulare pe gât, a declarat poliției că este din satul Semri Gaura, districtul Lucknow, unde locuia cu mama ei Renu Awasthi. Fetița ar fi declarat poliției că ar fi fost luată de cei doi în urmă cu câteva zile. 

Poliția a declanșat o anchetă în acest caz, mai ales că și mama fetiței a dispărut de acasă de pe 20 august.

Bunica maternă a fetiței a declarat că Tanu și mama sa a plecat de acasă de aproximativ 15 zile, fără a informa pe cineva.

Micuța a fost externată din spital, ea aflându-se acum la bunica sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel