Tudose, mesaj privind Târgul de Crăciun din Piața Victoriei. Ce spune Chirieac

Într-o analiză pe Antena 3 a deciziei Primăriei Capitalei de a organiza Târg de Crăciun în Piaţa Victoriei peste protestul organizaţiilor civice sub sigla #rezist, analistul Bogdan Chiriac a comentat răspunsul premierului.  

"Mi se pare pozitiv că se organizează un Târg de Crăciun, în acelaşi timp apreciez fermitatea primului ministru, faptul că nu suportă Târgul de Crăciun şi-şi doreşte mai degrabă un #rezist e de apreciat", a spus Bogdan Chirieac.

Suprapunerea acestor două evenimente a fost apreciată de comentatorul politic Bogdan Chirieac ca fiind "sănătoasă":

"Haştag rezist ce înseamnă? DEMOCRAŢIE! Deci, domnul Tudose iubeşte democraţia, n-are timp de prostiile astea cu 'tulbură Crăciunul şi cu altele'. Am înţeles că vreo 6 milioane de protestatari ar fi trecut prin Piaţa Victoriei până acum, înseamnă că au avut pe unde să meargă, dar la Târgul de Crăciun n-ai pe unde să megi. E simplu: la proteste te duci luat de valul democraţiei, pe când la Târgul de Crăciun te duci cu copilaşul de mână să iei turtă dulce!", a mai spus Chirieac.

Mihai Tudose a comentat pe tema Târgului de Crăciun anunţat de Gabriela Firea, în Piaţa Victoriei că, "Nu este cea mai inspirată alegere. Am aflat și eu astăzi despre această decizie. În primul rând, cum ajunge omul acolo? Că nu prea sunt treceri de pietoni."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel