Tudose, ironic cu ministrul Carmen Dan: "Să o întreb ce mai găseşte prin casă?"

Premierul despre dispozitivul găsit de ministrul de Interne: "Dacă domnia sa simţea nevoia, mă suna; e o anchetă în curs".

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi, că nu a discutat cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, despre dispozitivul găsit de aceasta în locuinţa sa, şeful Guvernului precizând că în acest caz este o anchetă în curs.

Întrebat dacă a avut vreo discuţie cu Carmen Dan după afirmaţiile acesteia referitoare la dispozitivul găsit în locuinţa sa, Mihai Tudose a răspuns: 'Recunosc că nu'. Totodată, şeful Guvernului a precizat că în acest caz este deschisă o anchetă a Parchetului. "Este o anchetă în curs, o anchetă a Parchetului în curs, deci nu comentăm", a declarat Tudose, la Palatul Victoria.

De asemenea, chestionat dacă va discuta cu ministrul Carmen Dan pe acest subiect, premierul Tudose a răspuns: '"Dacă domnia sa simţea nevoia, mă suna. Aşa să o întreb eu ce mai găseşte domnia sa prin casă, iertaţi-mă...".

[citeste si]

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat, miercuri seară, că a găsit în locuinţa sa un dispozitiv care pare a fi unul de înregistrare audio, precizând că a sesizat Poliţia care a deschis un dosar penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel