Tudose îl apără pe ministrul Sănătăţii

Florian Bodog
Florian Bodog

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, că nu intenţionează să îl demită pe ministrul Sănătăţii, Florian Bodog.

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, că nu intenţionează să îl demită pe ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, el precizând că a cerut măsuri în privinţa crizei de imunoglobulină şi a primit asigurări că problemele se vor rezolva.

Întrebat, la Parlament, dacă are de gând să îl schimbe pe ministrul Sănătăţii, premierul a răspuns: 'Nu'. Legat de faptul că o pacientă a murit din cauza lipsei imunoglobulinei, Tudose a afirmat că a cerut măsuri şi a primit asigurări că problemele se vor rezolva.

'Am avut o discuţie astăzi. Le-am cerut măsuri. Se pare că au şi găsit o măsură de suspendare a taxei clawback pentru produsele din acea gamă. Toţi spun că problemele se vor rezolva', a adăugat Tudose.

Premierul a fost prezent, miercuri, la Parlament, la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Guvernul va propune săptămâna viitoare o ordonanţă de urgenţă pentru suspendarea taxei clawback pentru produse din plasmă, a anunţat medicul Alexis Cochino, imunolog pediatru la Institutul pentru Sănătatea Mamei şi Copilului din Bucureşti, după discuţiile cu premierul şi ministrul Sănătăţii pe tema lipsei imunoglobulinei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel