Tudose, atac la Cîţu: România, pe perfuzii! Sigur, 'PSD e de vină pentru toate'

Mihai Tudose îl critică, într-un editorial, pe ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

"Cu siguranță Florin Cîțu a auzit de Stiglitz. Dar nu-l bagă în seamă. Problema e a laureatului Nobel, că n-a auzit de Cîțu. Dacă auzea, trebuia să țină cont de talentul lui de a duce o țară direct în zid, cu toată viteza", scrie Mihai Tudose pe Digi24.ro

"Cu o ritmicitate specifică dependenților de shopping, dl Cîțu ne anunță triumfător că a mai împrumutat niște bani. Unde se duc sumele astronomice pe care le contabilizează falimentara guvernare PNL? La refinanțarea datoriei publice și la acoperirea deficitului bugetului de stat. Ca premier, anunțam în decembrie 2017 că intenționez să împrumut de pe piețele externe 8 miliarde de euro în următorii doi ani. 8 miliarde în 2 ani. În numai primele șase luni de mandat, actualul guvern a făcut împrumuturi de peste 10 miliarde de euro. Practic, România e pe perfuzii!

Sigur, 'PSD e de vină pentru toate', de vreme ce PSD e arătat cu degetul până și pentru când plouă sau când nu plouă ( în funcție de stocul de umbrele deținut de oarece prieteni liberali), deși se face curând anul de când PNL guvernează singur-singurel – lux de care nu va mai avea parte vreun partid românesc mult de acum înainte", mai scrie Mihai Tudose în editorialul publicat de Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel