Tudorel Toader, luat la întrebări și de ambasadorul Marii Britanii

Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord în România, s-a întâlnit, miercuri, la sediul Ministerului Justiției, cu Tudorel Toader.

UPDATE: La ieșirea de la întrevederea cu Tudorel Toadr, ambasadorul Marii Britanii a declarat că  dintre temele abordate au fost cele referitoare la traficul de persoane și Brexit-ul.

Referitor la modificările legilor Justiției, Paul Brummell a declarat că acestea trebuie făcute potrivit Constituției și procedurilor parlamentare. "Am subliniat că apreciem foarte  mult ce a făcut România anul trecut în ceea ce privește stabilirea sistemului de drept în lupta împotriva corupției. Am subliniat că România are instituții cum este DNA,  care lucrează într-un mod foarte bun, iar din punctul nostru de vedere, orice modificare  trebuie făcută cu  toate părțile interesate", a declarat ambasadorul Marii Britanii.  

Știrea inițială:

Întâlnirea de miercuri vine după ce, marți, ambasadorul SUA, Hans Klemm, a avut o întâlnire de circa două ore cu ministrul Justiției, unde la final, oficialul american a declarat că discuția a fost una fructuoasă și completă.

Din câte se pare și această întrevedere are la bază modificările din Legile Justiției.

Ambasada Marii Britanii la Bucureşti îşi exprima, zilele trecute, speranţa că orice modificări în domeniul Justiţiei vor avea "rolul de a sprijini şi dezvolta progresul important realizat de România, în ultimii ani, în lupta împotriva corupţiei".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel