Tudorel Toader, întrevedere cu șefii din parchete. Anunț de ultimă oră

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, anunţă, sâmbătă, că în perioada următoare va participa, în 28 septembrie, la reuniunea preşedinţilor Curţilor de Apel, iar pe 10 octombrie va fi prezent la o dezbatere cu toţi procurorii cu funcţii de conducere din parchete.

Ministrul Toader subliniază că întâlnirea cu şefii din parchete, care va avea loc la Bucureşti, a fost stabilită în 8 august, în cadrul discuţiilor pe care le-a avut cu procurorul general Augustin Lazăr, şeful interimar al DNA, Anca Jurma, şi şeful DIICOT, Felix Bănilă.

"28 septembrie 2018 - voi participa la adunarea preşedinţilor Curţilor de Apel, care se va desfăşura la Suceava; 10 octombrie 2018 - voi participa la dezbaterea cu toţi procurorii cu funcţii de conducere, indiferent de nivelul parchetului în care îşi desfăşoară activitatea", a precizat Tudorel Toader, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El mai menţionează că în data de 18 mai a.c. a participat şi la adunarea anuală a preşedinţilor de tribunale, desfăşurată la Târgu Jiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel