Tudorel Toader, în ședința CSM: E cu totul şi cu totul inacceptabil!

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader a făcut referire la Augustin Lazăr, chiar în şedinţa CSM de marți, în care este audiat candidatul pentru funcţia de procuror-şef DIICOT, Felix Bănilă.

"(...) Să ne ceară să suspendăm deciziile CCR este cu totul şi cu totul inacceptabil. Poate domnul general ne explică... Vom solicita o întrevedere cu procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. Cum este posibil, domnule general, ca un grup de procurori să ceară supendarea deciziilor CCR şi alte lucruri de acolo?", a afirmat Tudorel Toader la CSM.

Anterior, ministrul Justiției a spus, în cadrul ședinței, ce l-a determinat să îl propună pe Felix Bănilă la şefia CSM. "A prezentat propuneri de îmbunătăţire, a încercat să explice acele minusuri care se constată la DIICOT, (...) a arătat nevoia de perfecţionare continuă, necesară la orice structură, a aratăt cerinţa imperativă de soluţionare a cauzelor într-un termen rezonabil, chiar dacă aflate la stadiul de urmărire penală. (...) Candidatul a prezentat cerinţa de transparenţă a cheltuirii banilor", a declarat ministrul Justiției.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel