Tudorel Toader, ANUNȚ despre Laura Codruța Kovesi. Bogdan Chirieac: Ce STRATEGIE va adopta

Tudorel Toader, întors din Japonia, va susține o informare de presă, astăzi, în contextul scandalului înregistrărilor de la DNA Ploiești. 

”Eu cred că domnia sa încearcă să găsească cea mai bună soluție pentru a ieși onorabil din această situație și a câștiga timp pentru a nu anunța nimic în această seară. Mă gândesc că o soluție pentru domnia sa ar fi să anunțe în această seară, la Ministerul Justiției, că va prezenta în Parlament raportul cu privire la activitatea DNA și a Parchetului General. Parlamentarii ar urma să voteze acest raport și mai departe să vadă ce cum, în ce fel și ce se va întâmpla. Opinia mea este că nu va lua o decizie în această seară dl ministru al Justiției. Probabil că acesta este și subiectul discuțiilor dintre doamna prim-ministru și ministrul Justiției în acest moment” a afirmat analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Ministerul Justiției a anunțat astăzi că ”Vă aducem la cunoștință faptul că ministrul justiției, prof. univ. dr. Tudorel Toader, va susține o informare de presă astăzi, 15 februarie 2018, orele 18.00, la sediul Ministerului Justiției.”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel