Tudorel Toader, INTERVENŢIE după votul în Parlament pentru desfiinţarea SIIJ

Tudorel Toader . Foto: Facebook
Tudorel Toader . Foto: Facebook

Tudorel Toader a reacţionat după ce s-a luat o decizie în ceea ce privește desființarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie.

Tudorel Toader a redistribuit pe Facebook un mesaj mai vechi de-al său cu privire la Secţia Specială. Iată mesajul pe care l-a distribuit pe Facebook Tudorel Toader la puţin timp după ce în Parlament s-a dat un vot pentru proiectul privind desfiinţarea SIIJ. 

"Pentru cei care nu vor să afle adevărul !

La inițiativa Comisiei speciale (comisia Iordache), parlamentul a adoptat Legea 207 din 20 iulie 2018, pentru modificarea și completarea Legii nr.304/2004 privind organizarea judiciară, iar prin art. 88 indice 1 – 88 indice 9 a consacrat și înființarea Secției speciale de investigare a infracțiunilor din justiție, urmând apoi întreaga odisee parlamentară, cu multe controverse și neconstituționalități !!!", transmite Tudorel Toader.

Ce s-a întâmplat în Parlament

Camera Deputaţilor a respins, marţi, propunerea legislativă pentru desfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. S-au înregistrat 167 voturi pentru respingere, 97 împotrivă şi 25 abţineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel