Spitalul Grigore Alexandrescu, fără pază. Tudorache, plângere penală împotriva lui Clotilde Armand

Dan Tudorache, fostul primar de la Sectorul 1, a făcut o plângere penală pe numele actualului primar, Clotilde Armand.

Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu” din Capitală ar putea rămâne fără pază în urma unei decizii luate de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. România TV a publicat, ieri, documentul trimis de primar, deși pe Facebook primăria anunțase că este un ”fake news”. 

Ce a scris Clotilde Armand pe pagina Primăriei

”Precizări pentru corecta informare a opiniei publice. Mai multe site-uri au preluat o informație FALSĂ cum că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu”. Dimpotrivă. Primăria Sectorului 1 va asigura paza și va continua investițiile în spitale.Reamintim că Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” a încheiat, la sfârșitul acestei luni, un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unității în administrare sa. În baza unui acord între primărie și spital suntem pregătiți să facem investițiile necesare pentru cetățeni”, conform unei postări pe Facebook a Primăriei Sector 1 București. 

Tudorache, plângere penală împotriva lui Clotilde Armand

"În replică la povestea asta, vine anunţul de la fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, printr-o plângere penală împotriva lui Clotilde Armand şi împotriva funcţionarului public ce ocupă postul de şef Serviciul Imaginie şi Cultură. Îi acuză de fals intelectual, abuz în serviciu şi comunicare de informații false cu privire la acea postare", a anunţat jurnalista Sabina Iosub, la Antena 3.

Vezi AICI plângerea penală.

Vezi și: Nicușor Dan nu aprobă construirea noii clădiri de la ”Grigore Alexandrescu”. Spitalul riscă să piardă finanțarea de 73 de mil. de euro de la Banca Mondială

Emanuel Ungureanu, ultimatum pentru Barna, Clotilde şi Nicuşor Dan. "Voi organiza protest împotriva propriului partid"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel