Tudorache, mesaj IMPORTANT pentru părinții din Sectorul 1 înainte de începerea școlilor

Daniel Tudorache
Daniel Tudorache

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a venit cu un mesaj pentru părinți în ceea ce privește începerea școlilor.

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a venit cu clarificări privind începerea noului an școlar, la Antena 3.

„Trebuie să știm cum vom începe luni. DSP-ul ne va anunța. Noi suntem pregătiți să începem cu oricare dintre variante. Avem tot. Astăzi ducem și măștile la fiecare unitate de învățământ, avem 78. Toate școlile sunt pregătite, începând cu data de 14, să-și primească elevii la cursuri.

Avem sistem de transmitere a orelor, în cazul în care se optează pentru scenariul galben. Asigurăm condiții și pentru scenariul roșu. Eu sper să nu se ajungă niciodată la scenariul roșu. Suntem pregătiți pentru toate variantele.

Vreau să le transmit tuturor părinților că așteptăm copiii la școală și să fie foarte liniștiți. Din punctul meu de vedere, condițiile sunt asigurate la fiecare dintre cele 78 de unități de învățământ din Sectorul 1.

Am hotărât să dăm tablete la toți copiii pentru că toți trebuie să fie egali. Poate că unii dintre copii au tablete mai performante însă noi considerăm că toți trebuie să fie egali și să plece de la aceeași linie în viață. Să nu existe discrepanțe între copii. Aceste discrepanțe ar dăuna pe viitor educației. Am investit egal în fiecare copil.

Vreau să precizez, copiii care nu domiciliază în Sectorul 1 dar învață în Sectorul 1, beneficiază de aceste tablete. Aștept cu liniște ziua de 14. Noi suntem pregătiți iar părinții trebuie să fie liniștiți.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel