Tudorache, Sector 1: "Avea dreptate doamna Firea. Ar trebui pedepsiţi..."

Teatrul Bazilescu / foto: primariasector1.ro
Teatrul Bazilescu / foto: primariasector1.ro

Primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, este supărat pe tergiversarea lucrurilor din ministerele care pot decide soarta unor obiective din sectorul său.

Unul dintre acestea este proiectul prin care s-ar muta la Sectorul 1 Baza Cireşarii.

"Tot sperăm... Solicitările sunt de aproape 1 an de zile către Ministerul Educaţiei. Promisiuni avem, dar... Avea dreptate doamna primar general că funcţionarii ne blochează. E vorba şi de Teatrul de vară din Parcul Bazilescu, unde aşteptăm de peste 1 an de zile să ni-l dea nouă, administrraţiei locale. Tot aşteptăm... nu ştiu... nu-mi explic! Teatrul stă nefolosit. În paragină! Dacă mai stă mult aşa se dărâmă de tot. Şi aşa a început să se dărâme... E şi păcat!" ne-a spus primarul.

Întrebat dacă nu cumva este o încălcare a legii sau vreun abuz, el a susţinut că:

"Este un abuz că-l ţii şi cetăţenii nu-l pot folosi! Ar trebui pedepsiţi lucrătorii de la acele ministere. În speţă Ministerul Educaţiei, Ministerul Culturii. Aşteptăm. La fel aştept de câteva luni să ne dea terenul de la baza ProRapid, care este în paragină, ca să-l punem la dispoziţia copiilor, cetăţenilor Sectorului 1. E o bază sportivă foarte frumoasă, pe care vreau s-o redau cetăţenilor. Aştept acea hotărâre de Guvern. Sper s-o dea administraţiei locale" a spus cu o uşoară tristeţe în glas primarul Tudorache.

El a mai precizat că "Ştie de aceste proiecte şi doamna Dăncilă, şi domnul preşedinte Liviu Dragnea... trebuie să ajunga la Primăria Capitalei şi Primăria Capitalei să le cedeze Sectorului 1."

VIDEO

Puteți urmări interviul AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel