EXCLUSIV  Tudor-Tim Ionescu, DECLARAȚIILE momentului la DCNews. Informații-cheie pentru români

Tudor-Tim Ionescu, consilier general al Municipiului București, din partea ALDE, este invitatul DCNews, de joi, de la ora 11:00. 

Tudor-Tim Ionescu vorbește cu Anca Murgoci și Roxana Neagu, de la ora 11:00. Interviul va fi difuzat pe DCNews.ro și pe pagina de Facebook DCNews. 

Consilierul general ALDE va face anunțuri importante pentru români, în special pentru bucureștenii care au animale de companie, dar și declarații care vor dinamiza scena politică. 

[citeste si]

De asemenea, veți descoperi lucruri neștiute despre consilierul ALDE, dar și proiecte importante de care puteți beneficia. 

Tudor-Tim Ionescu este preocupat, în principal, în cadrul Primăriei Generale a Municipiului București, de bunăstarea animalelor, de cazurile sociale și de educație. În plus, datorită educației de la Bruxelles, acolo unde și-a terminat studiile, el are și foarte multe legături cu politicienii europeni. 

Urmăriți interviul DCNews cu Tudor-Tim Ionescu, JOI, 12 APRILIE 2018, de la ora 11:00, pe DCNEWS.RO și pe pagina de Facebook DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel