Tudor Ionescu, anunţ despre RADET: Indiferent ce se întâmplă, bucureştenii vor avea căldură

Consilierul general Tudor Tim Ionescu (ALDE) a declarat că, indiferent ce se va întâmpla cu RADET, bucureştenii vor avea parte de căldură iarna aceasta. 

"Problema RADET-ului nu este de anul acesta, iar datoria aceea, care este reală, a existat şi în urmă cu cinci ani, şi zece ani, este o gaură neagră care nu a putut fi închisă. Indiferent ce va spune instanţa, însă, bucureştenii vor avea căldură. Aici nu există niciun dubiu. În cazul bucureştenilor care nu au apă caldă, şi eu sunt afectat, e vorba de nişte lucrări care pot fi efectuate pentru că vremea permite. Legat de acea companie la care face referire dl Orban şi care ar trebui să preia agentul termic de la ELCEN şi să îl dea populaţiei, ea există.

Este una din acele companii municipale pe care noi, Consiliul General, le-am susţinut. USR le-a contestat în instanţă, a încercat să le blocheze, şi asta face de 3 ani. Dar niciodată nu am fost adeptul acestui gen de declaraţii care să alarmeze bucureştenii. Vorbim despre 1,8 milioane de cetăţeni, dar în realitate depăşim 3 milioane de locuitori în Bucureşti. Nu se pune problema ca bucureştenii să nu primească căldură anul acesta sau în anii viitori, este o promisiune de la care nu ne abatem nicio secundă", a spus Tudor Tim Ionescu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel