Urmărește emisiunea live


Tudor Gheorghe, interviu acordat lui Ciutacu. 'Am fost atacat și înjurat'

Victor Ciutacu l-a avut invitat marți seară, într-o ediție de colecție, la România TV, pe marele Tudor Gheorghe.

Maestrul, în campania electorală pentru prezidențiale, și-a arătat susținerea față de Victor Ponta, lucru pentru care a fost taxat de multe persoane. Tudor Gheorghe a vorbit despre acest subiect în emisiunea lui Victor Ciutacu.

"Nu suntem pregătiți să acceptăm deschis opiniile altuia, adică cred că de aici ni se trage. Aia a fost părerea mea, atunci când a fost campanie electorală. Îmi aduc aminte că am fost întrebat, atacat și injurat. Am fost întrebat de ce am votat cu Ponta și ce o să fac acum. (...) Iohannis este președintele României și am toată stima... din clipa în care a fost ales eu îl recunoasc ca președinte. Iohannis este și presedintele meu", a spus Tudor Gheorghe la România TV.

Victor Ciutacu: dar nu v-ați urcat pe val... erați aproape omul rușilor.

"Asta este din neștiință și necunoștință. Cei care au scris despre mine nici nu cred că au vazut spectacolele mele. Am trecut foarte ușor peste treaba asta. Aveam spectacole la Sibiu și impresarul mi-a zis ca să vină el la sibiu... Aala arhiplină și am zis că facem spectacolul. În sală, majoritatea erau tineri... și mai periculos. Am intrat, am făcul spectacolul și la final toată lumea era în picioare și m-a aplaudat. Au văzut despre ce este vorba. Este simplu!", a adăugat artistul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel