Tudor Gheorghe, atacat de Generația Facebook după o declarație făcută despre Iohannis. Replica lui Ciutacu

Anca Murgoci / 28 noi 2014 / 17:41 Salveaza PDF Comentarii

Tudor Gheorghe, înainte de un concert susținut joi la Roman, a abordat tema alegerilor prezidențiale. Mai exact, artistul a zis că după un preşedinte care chinuie limba engleză, avem unul care chinuie limba română. Această declarație a stârnit controverse pe Facebook, mulți internauți criticându-l pentru ceea ce a spus despre Klaus Iohannis.

VEZI ȘI: Tudor Gheorghe: Ce blestem pe noi, după un preşedinte care chinuie limba engleză, avem unul care chinuie limba română

 

Victor Ciutacu a opinat, pentru DC News, pe marginea acestui subiect. De asemenea, a scris și un mesaj pe contul său de Facebook.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis vorbind în engleză-VIDEO

 

"Vai, după ce a îndrăznit să-l susțină pe contracandidatul lui în campanie, a avut și neobrăzarea să spună-n public că Providențialu' vorbește româna ca un galoș cu talpa dezlipită! A luat foc Generația Facebook, Miliția Internetului și-a trimis tablagiii în razii organizate, intelectualitatea se simte violată-n cuget și, mai ales, în simțiri. Tinerii frumoși și liberi și-au luat țara înapoi și vor să ia și celorlalți libertatea de exprimare. Noroc că lor nu le ia nimeni dreptul sacru de a fi imbecili... Să traiești, Neică, prietenia ta mă onorează!", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Dreptul la liberă exprimare, încălcat

Jurnalistul România TV a lansat câteva întrebări după ce Tudor Gheorghe a fost atacat de Generația Facebook.

"De ce să nu aibă Tudor Gheorghe dreptul la liberă exprimare? Este un om liber într-o țară liberă. S-a desființat dreptul la libertatea de exprimare? De ce trebuie Tudor Gheorghe să dea socoteală pentru opțiunile sale politice sau pentru orice alte păreri? Cei care l-au susținut pe Klaus Iohannis au dreptul moral să vorbească în toate felurile, dar Tudor Gheorghe nu are voie să spună nimic? Ne întoarcem în vremea nazismului? ", a spus Victor Ciutacu pentru DC News.

"Tudor Gheorghe - ca om de vorbe - nu poate fi contestat. Și dacă - să zicem - ar fi putut fi de contestat, deși nu este cazul - de ce nu ar fi avut voie să se exprime? Nu mai ai voie să spui nimic rău despre Klaus Iohannis?", a adăugat Victor Ciutacu.

Întrebat de ce internauții care aparțin Generației Facebook continuă atacurile, deși campania prezidențială s-a sfârșit, realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV, ne-a mai zis: "Pentru că oamenii din Generația Facebook au impresia că au câștigat alegerile, lucru total fals. Sunt oameni care nu se pot legitima prin altceva decât prin gura mare de pe Facebook. Ei uită că sunt persoane în țara asta care nu dau doi bani pe ei și bine fac".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29