Tudor Gheorghe: Ce blestem pe noi, după un preşedinte care chinuie limba engleză, avem unul care chinuie limba română

Românii au fost martorii unei mari manipulări în timpul alegerilor prezidenţiale 2014, a declarat Tudor Gheorghe, în cadrul unei conferinţe susţinute înaintea unui  concert la Roman. 

Tudor Gheorghe a spus  că are toată stima pentru preşedintele ales Klaus Iohannis, deşi în campania electorală l-a susţinut pe candidatul PSD, Victor Ponta, scrie activenews.ro.

„În general, românii spun ce aud că li se spune. Eu umblu prin toată ţara, mă întâlnesc cu tot felul de oameni, la toate nivelele. Senzaţia mea este puţin altfel. Nu-i niciun fel de revoluţie. Probabil o să ne dăm seama de ce s-a întâmplat şi cât de senzaţională a fost manipularea asta. Pentru că a fost o manipulare. Am toată stima pentru domnul Iohannis...", a declarat artistul.

În concert, însă, cântăreţul a spus despre actualul preşedinte al României, Traian Băsescu, că vorbeşte „o engleză de vaporean, care acostează la Amsterdam şi ştie să întrebe unde e strada aia cu felinare roşii", iar rezultatul alegerilor l-a catalogat drept „un blestem".

„Ce blestem pe noi, să avem un preşedinte care chinuie limba engleză şi acum dăm de unul care chinuie limba română?", a mai spus Tudor Gheorghe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel