Tudor Gheorghe a dat-o de gol pe Viorica Dăncilă: A intrat când s-a stins lumina

Tudor Gheorghe a povestit momentul în care premierul Viorica Dăncilă a venit la spectacolul său.  

Invitat la emisiunea "România 9" de la TVR, artistul Tudor Gheorghe a povestit o scenă memorabilă petrecută la unul dintre cele mai recente spectacole ale sale, protagonistă fiind Viorica Dăncilă - premierul României. Acesta a relatat cum Viorica Dăncilă a intrat în sala de spectacol abia după ce s-au stins luminile, pentru a nu fi văzută, declarând că el ar fi procedat cu totul altfel. 

[citeste si]

"A venit la ultimul spectacol „Rândunici printre lozinci”. Ştiam că vine la spectacol, fusesem anunţat de Gică Popescu. […] Şi de ce spun că nu are sfătuitori de calitate: pentru că a venit mai devreme la spectacol, s-a dus la directorul Casei de Cultură în care avea loc spectacolul şi a intrat în lojă abia când s-a stins lumina.

Eu, dacă eram sfătuitorul domniei sale, îi spuneam: intraţi în sală cu cinci minute înainte să înceapă spectacolul, traversaţi toată sala, vă faceţi că nu vă găsiţi rândul, daţi mâna cu oamenii, vă faceţi că nu vedeţi ce scrie pe bilet… Făceam un spectacol din chestia asta. Ridicam un întreg rând în picioare: mă scuzaţi, nu e acesta! Şi garantez că pentru o scenă ca aceasta toată sala ar fi aplaudat-o. Dar aşa, s-a strecurat acolo uşor…", a povestit Tudor Gheorghe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel