Tudor Chirilă revine tăios cu "dreptul la adevăr": Nu merge și așa!

Artistul Tudor Chirilă scrie, pe blogul său, că știe medici foarte buni, că este, în general, un pacient incomod, care pune întrebări pentru a înțelege opțiunile și riscurile. 

Tudor Chirilă continuă, în contextul tragediei din clubul Colectiv, că este "dreptul nostru, ca cetățeni ai acestei țări, să fim informați corect și în timp util de către Ministrul Sănătății și de către Comitetul pentru situații speciale de urgență cu privire la situația lor și la planul de soluționare a crizei". 

Artistul precizează că i s-a reproșat că, prin mesajele sale, pune presiune pe medici și se întreabă: "oare faptul că ministrul sănătății își permite să afirme într-un mod de-a dreptul ceaușist că "avem de toate, nu avem nevoie de nimic" nu pune presiune pe medici?".

[citeste si]

Tudor Chirilă mai scrie că "zeci de mii de oameni au ieșit în stradă săptămâna trecută și au protestat împotriva actualei clase politice și împotriva lui 'merge și așa'. Nu, nu merge și așa. Cred că e important să fim vocali. Cred că trebuie să tragem semnale de alarmă, să ne informăm, să punem întrebări și să nu ne lăsăm până nu primim răspunsuri".

"Nu pot să inchei înainte să-l felicit public pe domnul Ministru al Sănătății Nicu Banicioiu pentru aparatul de comunicare și relații publice care se ocupă atât de abitir de spălarea imaginii dumnealui. Declarațiile mele de săptămâna trecută la adresa dumnealui au generat o avalanță de reacții prompte din partea păpușelelor de la televiziunile păpușarului pușcăriaș. Dar nu poți lua în seamă păpușile când știi că există păpușarul. Atacurile din ultimele zile mi-au demonstrat încă un lucru. Facebook chiar contează. În condițiile unei prese complet aservite diverselor interese acest spațiu ne dă posibiltatea să căutăm adevarul (să nu uităm că acest spatiu a dat președintele țării). Chiar dacă și aici adevarul este bine mascat de impostură. În ce mă privește, am să-mi exercit în continuare dreptul la opinie și la informare. Vă sfătuiesc să faceți același lucru", a conchis artistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel