Tudor Chirilă, reacție acidă pe Facebook

Tudor Chirilă a lansat pe pagina sa de Facebook un atac la adresa PNL şi PSD. Acesta îi îndeamnă pe cei care vor să candideze la alegerile locale să nu negocieze cu cele două partide "de hoţi, penali şi traseişti politici". 

În mesajul postat, Chirilă amintește și de protestele de după tragedia din Colectiv de care politicenii deja au uitat. 

"Oricine vrea să-și păstreze credibilitatea la alegerile locale din iunie ar trebui să excludă orice negociere, de orice natură, cu partidele toxice PNL și PSD. Politica poate că înseamnă compromis, dar nu cred că poate exista compromis între un individ care are o pretenție de bună credință și cele două mari partide de hoți, penali sau traseiști politici. Mișcările de stradă de după COLECTIV au exprimat o  poziție clară: niciun compromis cu actuala clasă politică. Și tot după COLECTIV clasa politică ne-a arătat cu vârf și îndesat că nu are nici cea mai mică intenție să se reformeze. Nominalizările la primăria generală nu fac decât să alimenteze un adevăr de prea mult timp constatat: PSD și PNL aceeași mizerie. 

Amatorilor de scandal le spun dinainte că postările mele pe teme de interes general (cum ar fi soarta orașului în care trăiesc) nu înseamnă că fac politică (deși nu văd care ar fi problema) ci că îmi exprim, într-un spațiu public, opinia de cetățean al acestui oraș.

Later edit: prin partid toxic nu înțeleg doar PNL și PSD ci toate formațiunile populate cu urmăriți penal și traseiști. Doar că, PSD și PNL pot funcționa liniștit ca arhetipuri ale corupției", a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel