Tudor Chirilă, proteste: Un milion de români drăguți în stradă

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă, miercuri, 4 iulie, într-un live pe Facebook, a vorbit despre proteste.

"Știu că pagina mea a devenit foarte mult o pagină în care îmi exprim părerile despre clasa politică și despre ce se întâmplă acum în România. Pe de altă parte, degeaba încercăm să fim artiști și să ne facem treaba într-un mediu toxic. Trebuie să vorbim. (...) E foarte greu să te gândești că ai un viitor pentru copiii tăi într-o țară ca asta. Am să vorbesc și am să spun că ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament, felul în care a trecut Codul penal... (...) Este liber la furat cu prietenii", a zis Tudor Chirilă, adăugând că "este un articol care ne face rău pe viitor".

"Reacția noastră ar trebui să fie una fermă de prezență în stradă"

"Dacă nu suntem în număr mare în stradă, înseamnă că nu ne pasă. Și dacă nu ne pasă, înseamnă că articolul ăsta nu este atât de grav. (...) Cred că reacția noastră ar trebui să fie una fermă de prezență în stradă. Eu așa cred. Nu violentă, în niciun caz. Violența nu aduce nimic bun, ba dimpotrivă", a mai spus Tudor Chirilă.

"Cred că, totuși, un milion de români drăguți în stradă dacă ar exista, n-ar putea fi o prezență chiar așa de neobservat", a zis Chirilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel