Tudor Chirilă, mesaj exploziv: Să ne intre bine în cap!

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă, într-o filmare transmisă live pe Facebook, a spus că "modificările codului de procedură penală pun în lumină și în centru infractorul".

"Nu sunt în București. Sunt într-o vacanță pe care am programat-o demult. Și, totuși, în vacanță fiind, văd știrile, ce se întâmplă în București. De astăzi, este oficial: suntem republica infractorilor. (...) De astăzi, ne vom lovi de niște legi făcute cu dedicație pentru o clică și o mafie care vrea să țină România acolo unde îi convine, adică în întuneric, și de astăzi trebuie să ne gândim că modificările codului de procedură penală pun în lumină și în centru infractorul. Infractorul este favorizat, să ne intre bine în cap!", a spus Tudor Chirilă.

Oamenii, în stradă

Amintim că modificarea codurilor penale a fost contestată, în acest sens mii de oameni au ieşit în stradă la Bucureşti şi în alte oraşe din ţară. Oamenii şi-au exprimat nemulțumirea față de modificarea codurilor penale.

Protestatarii au avut steaguri tricolore, dar şi pe cele ale Uniunii Europene. S-au scandat mesaje precum "Nu se mai poate/vrem anticipate", "Demisia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel