Tudor Chirilă, după anunțul lui Liviu Dragnea privind OUG 14: Miza e prea mare

Tudor Chirilă reacționează după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut vineri un apel la toți membrii Parlamentului ca în cel mai scurt timp să parcurgă procedurile și să adopte legea de aprobare a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 14/2017.

parlamentari să dezbată cât mai curând Ordonanța de urgență 14 prin care se abrogă celebra "ordonanță penală" din 31 ianuarie

"Încrederea mea în Dragnea și Grindeanu este ZERO așa că nu pot să nu mă gândesc că și-au schimbat strategia și pregătesc un alt tip de asalt. Este doar un comunicat de presă care nu ne spune nimic despre ce se întâmplă în spatele ușilor închise și dacă ăsta este într-adevăr mesajul și acolo. Până la urmă e posibil ca înțelegerea din culise să fie alta și la vot parlamentarii PSD să îl "dezamăgească" pe liderul suprem votând pentru respingere. Dar asta ar însemna că parlamentarii nu-și mai ascultă liderul ceea ce în PSD nu prea e permis. Un lider care nu se impune într-un partid care funcționează pe verticală ar trebui să demisoneze. Pe scurt, nu cred o iotă. Miza e prea mare ca să renunțe așa ușor", a scris Tudor Chirilă vineri pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Liviu Dragnea solicită adoptarea OUG 14 în regim de urgență

Citește și: Protest Piața Victoriei. Reacție la apariția unui mesaj către ANAF-VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel