EXCLUSIV  Tudor Cârstoiu, mesaj direct pentru Iohannis: Klaus, hai, trezirea! - video

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Oana Anghelescu și Tudor Cârstoiu, doi dintre cei mai activi protestatari, într-un interviu acordat DC News, au vorbit despre președintele Klaus Iohannis.

"M-am trezit cu știrea aia (n.r. Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA), am luat telefonul: Iohannis este un laș. Ulterior, m-am gândit că poate a avut un plan. Până la urmă, a ieșit bine, în sensul că Kovesi acum este în echipa domnului Lazăr", a spus Tudor Cârstoiu.

Acesta a declarat, în cadrul interviului, că nu îi mai place de Klaus Iohannis în ultima vreme, "fiindcă am impresia că joacă în defensivă". "Tot timpul doar ține scutul și mai face un pas în spate... mai face un pas în spate. Eu am fost sportiv de performanță și am învățat o chestie foarte importantă: cea mai bună apărare este atacul. Din păcate, avem un președinte defensiv care se apără prea mult", a subliniat Cârstoiu.

"Consider că ar fi putut să facă mai multe. Și nu doar acum, de-a lungul timpului. (...) Și eu am dezamăgirile mele legate de domnul Iohannis", a declarat și Oana Anghelescu.

Mesaj direct pentru președintele României

"Domnul Iohannis este, totuși, un președinte care respectă Constituția. Este respectat în străinătate și ne reprezintă cu mândrie. Mi-aș dori să fie un pic mai combativ. Eu, personal, asta mi-aș dori: să-l văd un pic mai combativ. Art. 2 din Constituție, - Suveranitatea -, este încălcat. Un grup de interese meschine a pus stăpânire pe țară și asta este o încălcare gravă a Constituției. Și președintele Iohannis cred că ar trebui să facă mai mult. Cu această cale, chiar îi spun: Klaus, hai, trezirea", a transmis Tudor Cârstoiu.

Răspunsul complet, mai jos:

Interviul integral poate fi urmărit aici.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel