Tudor Barbu: ”DCNews bate instituții de stat!” Întrebare către Bogdan Chirieac, în direct, la B1 TV!

Tudor Barbu, B1 TV
Tudor Barbu, B1 TV

Analistul politic Bogdan Chirieac a intrat în direct, la B1 TV, în emisiunea lui Tudor Barbu! 

Întrebat cum i se pare situația că specialiști de decontaminare chimică din MApN au fost contactați după o săptămână de la tragedia din Timișoara, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns că e chestie de experți, întrebându-se de ce poliția nu are și ea astfel de echipamente. Întrebat de ce nu i-au chemat a doua zi pe specialiștii din Armata Română, Bogdan Chirieac a răspuns: ”Stai cuminte, Tudor! În cazul Caracal au venit investigatorii după o lună și jumătate. Stai cuminte! Și cu presa făcând mari presiuni. Asta e capacitatea de reacție a administrației din România. Aici mori la coadă ca să-ți plătești impozitul, site-ul ANAF nu funcționează ca să vezi dacă ai plătit, n-ai plătit, nu, atât poate administrația din România”. 

Ție ți se pare că țara asta e de locuit?” a întrebat Tudor Barbu, în contextul intervenției de la Timișoara. 

E singura țară pe care o putem numi, în mod real, a noastră. Sigur, milioane de români și-au găsit o patrie nouă, dar România tot țara ta este. Tot ce trebuie să facem e să îmbunătățim calitatea administrației, calitatea serviciilor. PSD a reușit să ridice foarte mult salariile, producând dezechilibre cu mediul privat. Acum, salariul mediu net la stat este cu 75% mai ridicat decât în mediul privat, deci statul e foarte bine plătit. Trebuie să li se ceară și performanță” a subliniat Bogdan Chirieac.

”DCNews bate instituții de stat”

”Nu am vrut să te întreb, dar eu, din câte îmi aduc aminte, dar te întreb, ca să nu greșesc că s-ar putea să fiu eu în eroare: DCNews este în continuare un stabiliment privat?” a întrebat Tudor Barbu. După răspunsul ”100%” al lui Bogdan Chirieac, jurnalistul de la B1 TV a continuat: ”Voi, care sunteți foarte tari pe piață, nu considerați că e imoral, ilegal că voi aveți salariile pe care le aveți și duceți acasă la copii, la soții și la familii banii pe care îi duceți, care, de multe ori sau aproape întotdeauna sunt mai puțini decât banii pe care-i duc cei de la TVR, Agerpres și Radio România? Te întreb? Dacă stau să mă uit pe accesările de la DCNews și pe ecourile pe care DCNews le are în presă, bă, bate instituții de stat cu 400% angajați mai mulți și cu salarii duble! Te întreb cum e.” 

Bogdan Chirieac i-a precizat că ”întâmplător, la noi salariile sunt mai ridicate decât în restul presei, cel puțin așa credem noi, dar, dincolo de acest aspect, știi bine că sunt instituții care aleargă în urma tuturor. E problema de performanță, după care vin scuzele”, precum lipsa ratingului pentru emisiunea în limba germană. 

Tudor Barbu a adăugat că e ”o prosteală pentru proști”, pentru că emisiunile în limba germană și maghiară sunt bine făcute și nu pierd rating. 

Cu privire la voturile care se promit pentru turul II, de la diferite partide, pentru susținerea unuia sau altuia dintre candidații aflați în turul II, Bogdan Chirieac i-a răspuns lui Tudor Barbu: ”Este cum ai spus tu, o prosteală.” Analistul politic subliniază că ”omul votează omul, nu votează orientarea politică neapărat”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel