Tudor Barbu, către ministrul Muncii: Pentru mine tot Violeta ai rămas... Îmi pare rău, dar ăsta e adevărul

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru

Jurnalistul Tudor Barbu a taxat-o pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii, în direct, la B1 TV: ”Violeta... ăsta e adevărul!”.

Ziaristul i-a reproșat că nu îi mai răspunde la telefon asta după ce, când nu era ministru, Violeta Alexandru era extrem de vorbăreață cu presa.

”Violeta Alexandru nu ne-a răspuns la telefon. Probabil suntem prea mici sau nu este oră de prime-time. Dar când Violeta Alexandru nu era ministrul Muncii... era un simplu liberal în staff-ul domnului Orban, venea aici pe scaunul de la B1 TV, și făceam lobby schimbării, extrem de necesare, a guvernării Dăncilă de la frâiele țării.

Violeta... pentru mine tot Violeta ai rămas... îmi pare rău, dar ăsta e adevărul... B1 era gazda și sprijinul la vremea aceea în lupta voastră pentru a ajunge la guvernare, o guvernare pe care o meritați, o guvernare pe care ne-am dorit-o. Voiam să discut cu doamna Alexandru un lucru important pentru viitorul PNL. Ministrul Violeta Alexandru a zis că PNL va avea candidat propriu la alegerile locale. Despre asta voiam să vorbim”, a zis Tudor Barbu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel