Trupul lui Răzvan Ciobanu a fost depus la capela cimitirului Progresul

Sursa foto: Captură România TV
Sursa foto: Captură România TV

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus, în urmă cu puţin timp, la capela cimitirului Progresul din Bucureşti. 

Trupul neînsufleţit al creatorului de modă Răzvan Ciobanu a fost depus, în această seară, la capela cimitirului Progresul din Bucureşti. Potrivit România TV, înmormântarea va avea loc joi. 

Poliţiştii constănţeni au deschis, luni, un dosar de cercetare penală privind accidentul în care şi-a pierdut viaţa creatorul de modă Răzvan Ciobanu, după ce constatările preliminare au indicat că maşina acestuia ar fi rulat necontrolat peste 700 de metri iar acesta nu ar fi purtat centura, potrivit unui comunicat al IPJ Constanţa. 

Sursa citată menţionează că accidentul rutier s-a produs pe DJ 226, la intrare în localitatea Săcele, dinspre oraşul Năvodari. "Cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac", spun poliţiştii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel