Trump vs. Biden. Greta Thunberg își dă arama pe față: Toată lumea să-l voteze pe el!

Greta Thunberg FOTO: Agerpres
Greta Thunberg FOTO: Agerpres

Activista ecologistă suedeză Greta Thunberg a cerut sâmbătă votul în favoarea candidatului democrat la preşedinţia SUA, Joe Biden, deşi a estimat că promisiunile acestuia faţă de rezolvarea crizei climatice nu sunt suficient de ambiţioase, potrivit agenţiei EFE.

Nu m-am implicat niciodată în partidele politice. Dar următoarele alegeri din SUA sunt mai presus de orice şi merg dincolo de toate acestea, a scris Greta Thunberg pe Twitter.

Activista care a impulsionat mişcarea 'Fridays for Future' remarcă în continuare că, din perspectivă climatică, Biden nu merge suficient de departe şi ea îşi manifestă înţelegerea faţă de cei care vor vota alţi candidaţi.

VEZI ȘI Trump e pe cai mari! Când își reia apariţiile publice după minunea de la Casa Albă

Greta face mai departe aluzie, fără să-l menţioneze explicit pe preşedintele republican Donald Trump, la alternativa pe care ar reprezenta-o o nouă victorie a acestuia, motiv pentru care îndeamnă la organizare pentru ca toată lumea să-l voteze pe Biden.

VEZI ȘI Trump, lovituri năucitoare pentru Biden și Harris. Ce a făcut în timpul confruntării televizate a candidaţilor la funcţia de vicepreşedinte

Activista ecologistă suedeză, care în ianuarie va împlini 18 ani şi a fost primită de mai mulţi lideri, l-a criticat adesea pe Trump, care i-a răspuns prin replici ironice în care a descris drept ridicole alertele ei despre criza climatică, precum şi comportamentul şi gesturile adolescentei. Greta Thunberg şi Donald Trump au opinii antagonice atât în privinţa crizei climatice cât şi a altor probleme globale, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel