Trump vs Biden, alegeri 2020. S-a făcut cel mai mare pariu de până acum

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Donald Trump are 49.5% șanse să fie reales, devenind miercuri favorit la o casă de pariuri, în timp ce Joe Biden a atins cea mai joasă probabilitate din ultimele trei luni, doar 49%. Peste 50.000 de euro reprezentă cel mai mare pariu, banii fiind mizați pe actualul șef a SUA.

„Donald Trump are 49.5% șanse să fie reales, devenind azi-dimineață favorit în timp ce Joe Biden a atins cea mai joasă probabilitate din ultimele trei luni, doar 49%. Șansele lui Donald Trump de a câștiga un nou mandat de Președinte al Statelor Unite au crescut simțitor în ultimele săptămâni, el recuperând în fața lui Joe Biden și fiind dimineață cotat de către Betfair Exchange cu 49.5% șanse – cotă 2.02”, anunță casa de pariuri Betfair.

Astfel, Trump a redevenit pentru moment favorit pentru realegere, după ce în ultimele luni Biden părea să ia un avans decisiv.

„Avansul considerabil avut de Biden s-a evaporat. Remarcabila recuperare a Președintelui Trump ne indică faptul că odată cu pariurile plasate în favoarea lui, acesta a redevenit favorit în cursa pentru Casa Albă în această dimineață”, a spus un purtător de cuvânt Betfair, notează Mediafax.

Până în prezent, au fost plasate pariuri în valoare de 79.2 milioane euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel