Trump: Votaţi cu republicanii sau SUA vor fi invadate

Hanuka - Donald Trump, mesaj
Hanuka - Donald Trump, mesaj

Preşedintele Donald Trump i-a avertizat sâmbătă pe americani că o victorie democrată la alegerile legislative de la jumătatea mandatului de marţi ar precipita venirea socialismului în SUA şi sosirea hoardelor de criminali din America centrală, argumentul său final de campanie pentru a salva majoritatea republicană, relatează AFP.

”Vor impune socialismul în Florida. Bun venit în Venezuela”, a declarat Donald Trump sâmbătă seara la Pensacola, în Florida, în cadrul unui miting de susţinere a candidaţilor republicani la Senat şi la postul de guvernator, Rick Scott şi Ron DeSantis.

Democraţii, a spus Donald Trump, vor 'să şteargă frontierele' şi să-i pună pe 'clandestini înaintea cetăţenilor americani'.

”Programul de imigraţie al democraţilor este să facă să vină traficul de droguri, traficul de fiinţe umane şi cartelurile criminale”, a spus preşedintele SUA în Montana.

De săptămâni de zile, el vorbeşte în termeni îngrijorători despre cele câteva mii de migranţi din American centrală care traversează în prezent Mexicul spre SUA şi în aşteptarea cărora a trimis mii de soldaţi la frontiera mexicană. Potrivit lui Trump, 300 dintre aceşti migranţi sunt 'foarte răi'. El susţine că a primit informaţii din Mexic privind aceşti migranţi. 'Gardurile cu sârmă ghimpată pot fi un lucru drăguţ, când sunt bine instalate', a mai spus al 45-lea preşedinte american.

Primul scrutin naţional după alegerile din 2016 va determina cine va controla cele două camere ale Congresului până la viitoarele alegeri prezidenţiale, de pe 3 noiembrie 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel