Trump, SOMAT de experții republicani să accepte înfrângerea: „Pune în pericol securitatea națională!“

Donald Trump
Donald Trump

Aproximativ 100 de experți în securitate națională, membri ai Partidului Republican (GOP), au semnat o scrisoare prin care îi cer lui Donald Trump să admită înfrângerea și să înceapă tranziția prezidențială cu echipa lui Joe Biden.

Aproximativ 100 de experți în securitate națională, membri ai Partidului Republican (GOP), au semnat o scrisoare prin care îi cer lui Donald Trump să admită înfrângerea în alegerile prezidențiale din 3 noiembrie și să înceapă tranziția de putere cu echipa lui Joe Biden. Scrisoarea, care a fost obținută de Washington Post, avertizează că o tranziție întârziată ar putea prezenta riscuri de securitate națională pentru țară.

Risc de securitate națională

„Credem că refuzul președintelui Trump de a admite înfrângerea în alegeri și de a permite o tranziție către echipa lui Joe Biden, constituie o amenințare serioasă pentru procesul democratic al SUA și pentru securitatea națională”, spune semnatarii în textul scrisorii. „Prin urmare, facem apel la liderii republicani, în special la cei din Congres, să ceară public președintelui Trump să înceteze atacul antidemocratic asupra integrității alegerilor prezidențiale”, mai precizează aceștia.

De asemenea, în finalul scrisorii, aceștia au spus: „Încurajând tactica de amânare, a președintelui Trump, sau rămânând tăcuți, liderii republicani pun în pericol democrația americană și securitatea națională”. Printre semnatarii scrisorii se numără fostul secretar pentru securitatea intern,ă Tom Ridge, fostul director al CIA, Michael Hayden și fostul director al serviciilor de informații naționale, John D. Negroponte, conform TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel