Trump şochează: Am scăpat de cătuşe

Abandonat de o mare parte din liderii Partidului Republican, candidatul la președinție Donald Trump s-a dezlănțuit împotriva liderului Camerei Reprezentanților, Paul Ryan, și a celorlalți republicani "neloiali" care i-au retras sprijinul, relatează Reuters. Trump spune că abia acum a reuşit să ,,scape de cătuşe''.

"Ce bine că am scăpat de cătușe și pot lupta pentru America așa cum vreau eu", a scris Trump, care îi consideră pe republicanii întorși împotriva sa mai răi decât adversara sa în cursa pentru Casa Albă, democrata Hillary Clinton. 

"Te atacă din toate părțile. Nu știu să câștige — o să-i învăț eu!", a fost un alt mesaj al omului de afaceri, candidatul oficial al republicanilor.

Ryan declarase luni că nu își retrage sprijinul pentru Trump, dar nu îi va mai face campanie, după publicarea unei înregistrări din 2005 cu remarci obscene și jignitoare despre femei făcute de actualul candidat — cel mai recent scandal din campania electorală din SUA.

În replică, Trump l-a caracterizat pe Ryan drept "un lider foarte slab și ineficient". Cât despre candidatul republican la alegerile prezidențiale din 2008, "senatorul foarte murdar de gură John McCain mi-a cerșit sprijinul la alegerile primare (i l-am acordat, a câștigat), iar apoi m-a abandonat pentru remarci de vestiar", a afirmat Trump — o aluzie la alegerile primare ale republicanilor, în care McCain a obținut desemnarea drept candidat la un nou mandat în Senat, relatează Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel