Trump refuză înfrângerea. Se poate o răsturnare de situație? Bogdan Chirieac explică

SUA, în cea mai gravă criză din anii 1930 până în prezent. Biden va prezenta un plan de relansare de 1.900 de miliarde de dolari / Foto Agerpres
SUA, în cea mai gravă criză din anii 1930 până în prezent. Biden va prezenta un plan de relansare de 1.900 de miliarde de dolari / Foto Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat dacă se poate schimba rezultatul alegerilor prezidențiale din Statele Unite și în ce sens. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit în direct la România TV unde a vorbit despre reacția lui Donald Trump prin care refuză să accepte înfrângerea la alegerile prezidențiale. Întrebat dacă ar putea exista o răsturnare de situație, Bogdan Chirieac a răspuns: 

”Joe Biden este viitorul președinte pentru următorii patru ani. Acum nu știu dacă pentru patru ani sau dacă după doi ani doamna vicepreședinte Harris va deveni președinte, în cazul în care Joe Biden se retrage sau dacă are o problemă de sănătate. Vorbim strict din punct de vedere formal. Acum, că au existat fraude, ar fi și declarații trimise departamentului de justiție de la Washington, că vor fi procese, că se vor întâmpla multe lucruri, da, dar Joe Biden va fi pe 20 ianuarie instalat președinte al Statelor Unite ale Americii. Este cel de-al 46-lea președinte”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel