Trump, reacție fulminantă. Le cere pedeapsa cu MOARTEA. "Este RIDICOL"

Donald Trump - foto Agerpres
Donald Trump - foto Agerpres

Trump cere pedeapsa cu moartea pentru autorul atentatului de la maratonul din Boston.

Preşedintele american Donald Trump cere pedeapsa cu moartea pentru autorul atentatului de la maratonul din Boston, după ce o instanţă de apel a schimbat sentinţa iniţială şi a retrimis cazul spre judecare.

„Rareori cineva a meritat pedeapsa cu moartea mai mult decât autorul atentatului din Boston, Djohar Ţarnaev. Curtea a fost de acord că acest "a fost unul dintre cele mai grave atacuri teroriste interne de la atrocităţile din 11 septembrie”. Cu toate acestea, instanţa de apel a eliminat sentinţa cu moartea. Atâtea vieţi pierdute şi distruse. Guvernul federal trebuie să solicite din nou pedeapsa cu moartea. Este ridicol că acest proces durează atât de mult!", a scris Donald Trump pe pagina de Twitter.

Decizia instanței

O Curte de Apel federală a anulat vineri condamnarea la moarte a lui Djohar Ţarnaev şi a retrimis cazul instanţei competente pentru a decide cu privire la o nouă sentinţă. Atacul din 15 aprilie 2013 a dus la moartea a trei persoane şi rănirea a peste 260.

„Djohar îşi va petrece zilele rămase în închisoare, singura problemă rămânând dacă va muri prin executare”, au spus judecătorii de la instanţa de apel, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel