Trump, președinte SUA. Marian Munteanu: Dumnezeu să ajute SUA!

[] []

09 noi 2016 / 12:25
Salveaza PDF Comentarii

Marian Munteanu, președintele partidului Alianța Noastră România, a salutat victoria lui Donald Trump la alegerile prezidențiale SUA.

"Alianța Noastră România salută cu bucurie alegerea domnului Donald J. Trump în înalta funcție de Președinte a Statelor Unite ale Americii.

Prin votul său, poporul american a demonstrat încă o dată capacitatea de a-și asuma, cu răspundere și curaj, un proiect măreț de reconstrucție și dezvoltare bazat pe principiile fondatoare ale națiunii americane: spiritul de libertate, respectul muncii și al inițiativei, iubirea de patrie, demnitatea națională și credința în Dumnezeu.

Am încredere că în timpul administrației Trump parteneriatul strategic dintre România și Statele Unite ale Americii va cunoaște o dezvoltare importantă iar valorile susținute cu fermitate de noul Președinte al SUA vor căpăta o susținere tot mai puternică în întreaga lume.

Felicitări, Domnule Președinte! Dumnezeu să ajute Statele Unite ale Americii! Dumnezeu să ajute România!", a transmis Marian Munteanu.

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26